Etiketler

Haberler

Sayfalar

Özel Arama

İzle

pes 2010 Kitserver yama programı

pes 2011 çıktı  indirmek için linke tıklayın

pes 2011 indir



PES serileri dunyayı kasıp kavuruyor bu çok keyifli oyunu 7 den 77 ye herkes tabiiri caiz se delicesine oynuyor peki bu keyifli oyunu dahada keyifli hale getirmek ve dahada kisileştirmek istemezmiydiniz.kendi oluşturduğunuz formaları,kramponları kullanmak kendi koyduğunuz tezahüratlarda maç yapmak takımlarınızın stadlarında maç yapmak istermiydiniz.tabiki isterdiniz bunun için yapmanız gereken şey çok kolay sadece bir kitserver programı indirerek tüm pes serilerinde istediğiniz değişiklikleri yapabilir.oyununuzu daha keyifli hale getirebilirsiniz.şimdi hemen buradan programı indirin maçları daha keyifli hale getirin.programın kurulumu ve nasıl çalıştırcağınız ile ilgili bilgiler aşağıdadır.

Kurulum !! ;

1.Aşama :
İndirdiğiniz kitserver dosyasını Rar'dan '' E:\Program Files\KONAMI'' Klasörüne çıkarın..

pes 2010 Kitserver yama programı

2.Aşama :
Kitserver dosyasında indirdiğimiz yamaları yükliyeceğimiz dosya ve oyuna yüklenmesi olcaktır.. E:\Program Files\KONAMI\Pesedit\img klasörü içerisindeki ''dt.0*.img'' klasörleri olucaktır.

pes 2010 Kitserver yama programı

3. Aşama :
İndirdiğimiz yamayı kitserverle oyuna atmak,indirdiğiniz top,krampon,ses vb yamaların pes img klasöründe kayıtlı olduğu dt dosyaları var.

pes 2010 Kitserver yama programı

1-İndirdiğininiz yamadaki rar dosyasını açın..


pes 2010 Kitserver yama programı

2- Rar dosyası içindeki ''dt0..'' isimli klasörleri,E:\Program Files\KONAMI\kitserver\pesedit\img içerisine çıkarınız..



3- E:\Program Files\KONAMI\kitserver dosyasına geri dönün ''manager'' yada ''setup'' dosyasını açın (Bazı sürümlerde manager kullanılıyor)..Vista kullananlar ''Yönetici Olarak Açsınlar''..Daha sonra açılan sayfada remove - install seçeneklerini tıklayın.managerde detach -attach olarakta geçebilir..
Evet yamayı başarıyla kurmuş oluyoruz arkadaşlar bu işlemi hertürlü yamayı yapabilirsiniz.

Önemli Not : Arkadaşlar bazı yamalarda indirdiğinizde sadece unnamed dosyası verilebilir indirdiğiniz yamanın img klasörünü öğrenip E:\Program Files\KONAMI\kitserver\pesedit\img içerisine yeni klasör olarak siz açabilirsiniz mesela '' adidas europass_2.bin yada '' unnamed_2.bin adlı bir top yaması indirdiniz E:\Program Files\KONAMI\kitserver\pesedit\img'e dt0b.img adlı yeni bir klasör açıp unnamed_2.bin adlı klasörü oraya atıp install işlemini yapabilirsiniz,tabi indirdiğinz yamanın çeşidine göre img adlarıda değişebilir !!...
0 Komentar untuk "pes 2010 Kitserver yama programı"

Back To Top