Etiketler

Haberler

Sayfalar

Özel Arama

İzle

PS move

 

Oyun oynama şeklini yeniden tanımlayan PlayStation (PS) Move, artık Türkiye'de.

ps_move_gaming

Oyunculara, bir kameranın karşısına geçip, gerçeklik hissini artıran
hareket kumandasıyla oyun oynama fırsatı vererek, içinde okçuluk, gladyatör ve plaj voleybolu gibi çok zevkli oyunların bulunduğu
Sports Champions adlı oyun ile çıkış yapan PS Move, kadınlar başta olmak üzere evdeki çocukları ve pek çok farklı yaş grubundan kesimleri de oyunun içine dahil edecek. Merak uyandırıcı tanıtım kampanyasının "Çok Tuhaf Hareketler Bunlar" konsepti ile BKM Mutfak'ta piştiği PS Move, çok yakında gelecek Türkçe oyunlar ile tüm Türkiye'yi harekete geçirecek.
BKM Mutfak "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ekibinin sokakta ve alışveriş merkezi gibi çeşitli yerlerde, birdenbire ortaya çıkıp yaptığı ve Facebook başta olmak üzere çeşitli sosyal ağ platformlarında videoları izlenen tuhaf hareketlerinin sebebi açığa çıktı. Bütün tuhaf hareketlerin arkasından, dünyanın merakla beklediği PlayStation® (PS) Move Türkiye'de satışa sunuldu. PS Move harekete duyarlı, son derece hassas ve kablosuz kumandasıyla oyuncuyu, gerçek bir oyun deneyiminin içine dahil ediyor. İlk çıkış oyunu Sports Champions başta olmak üzere, çok farklı yaş grubundan tüm aileye hitap edecek tarzdaki EyePet, Sing Star, Start The Party: Parti Başlasın! Ve Fight gibi yeni gelecek oyunları ile PSMove, özellikle erkek egemen bir oyuncu kitlesi ile anılan PlayStation®'ın yüzünü yenileyerek, kadınları da harekete geçirecek.

Ürünün paket fiyatı ise 400-430 dolar arasında açıklandı.

4930862282_221732463e

 

ps-move-shooter

0 Komentar untuk "PS move"

Back To Top