Etiketler

Haberler

Sayfalar

Özel Arama

İzle

Farmville Biplane (Gübreleme Uçağı)




Farmville Biplane Gübre Uçağı Oyuna Yeni Eklendi ve Gübreleme İşlevi Görüyor. Bu Uçağı Marketten 30.000 Coins Karşılığında ya da Co-Op Farming Görevine Yeni Eklenen Peanut Butter ve Jelly Görevinde Altın Madalya Alarak Sahip Olabilirsiniz..

Şimdi uçağımızı aldık sıra geldi uçamığımızı nasıl ve ne için kullanacağımızı görmeye

Farmville Biplane Uçağını İlk Kullanma Yani İlk Gübreleme İşi Bedavadır, Herhangi Bir FV’niz veya Coinsiniz Gitmez. Ama Dikkat Edin Sadece İLK GÜBRELEME Bedavadır..

Uçağın Kullanımı Gayet Basittir, Tarlanıza Herhangi Bir Ürünü Ekiyorsunuz ve Farmville Biplane (Gübre Uçağı)‘na Tıklıyorsunuz, “Apply Instant Grow” Diyorsunuz ve Uçak Tarlanızı Baştan Sona Uçarak Geziyor Tüm Ürünleriniz Anında Olgunlaşıyor..

- Peki İlk Gübrelmeyi Yaptık Uçağımızı Test Ettik ya Bundan Sonraki Uçuşlarda Kaç Fv Cash Alacak Bizden ?

O Durum Şöyleki;
- Örneğin 24 Saatlik Ürün Ektiniz ve Hemen Farmville Biplane Gübre Uçağını Çalıştırdınız. Bu Uçuş İçin Sizden 12 Fv Cash Gidecektir..

- Veya 12 Saatlik Ürün Ektiniz ve Hemen Uçağı Çalıştırdınız Bu Uçuş İçin ise 6 Fv Cash Gidecektir..

Yani Kaç Saatlik Ektiyseniz Onun Yarısı Sayı Kadar Fv’niz Gidecektir..eger ürününüz belli seviye kadar olgunlaştıysa kalan olgunluk suresının yarısı kadar fv gidecektir.

Bu Durum Ekimi Yapar Yapmaz Uçağı Çalıştırdığınız Zaman Geçerlidir..

Diyelim ki 16 Saatlik Ürün Ektiniz ve Ürününüz % 50 Şeklinde Olgunlaştı
Sizde Geriye Kalan % 50‘yi Beklemek İstemediniz Farmville Biplane Gübre Uçağını Kullanmak İstediniz. İşte O Zaman Uçak 16 Saattin Yarısı Sayı Olan 8 FV‘nizi Almayacak. % 50 Ürünleriniz Olgunlaştığı İçin 16 nın % 50’si 8 Olduğu İçin 8 Saatliğin Yarısını Alacak Uçak Sizden Yani 4 Fv Cash‘ınız Gidecek..

Misal Ürününüz % 75 Olgunlaştı Sizde Geriye Kalan Yüzde %25 İçin Kullandınız Uçağı. 16 Saattin % 75‘i 12 Olduğundan, Geriye Kalan 4 Saatlik Zamanın Karşılığı Olan 2 Fv Cash‘ınız Gidecek..
0 Komentar untuk "Farmville Biplane (Gübreleme Uçağı)"

Back To Top